Utställarna förbereder sig för bästa mässan

Mikael Jansson

Utställarna förbereder sig för att årets mässa ska bli den bästa möjliga för alla de tusentals besökare som väntas till Entreprenad Live.
I förra veckan samlades ett sextiotal utställare på Ring Knutstorp för att bland annat lyssna på mässgurun Mikael Janssons bästa tips.
Många av utställarna ser fram emot att möta nya kunder och Mikael Jansson tipsade om hur dessa nya kundmöten ska bli både minnesvärda – och på sikt leda till affär.

Vad väntar sig då utställarna av mässan?

Här är några röster från utställarträffen:

Peter Allard, Plastic produkter
– Vårt företag arbetar med vägsäkerhet. Vi hoppas att på mässan möta nya och gamla kunder. Vi vill också visa upp våra nya produkter, till exempel våra farthinder och trafikstolpar.

 

Miguel Guerra, Oil Quick
– Vi arbetar med automatiserade snabbfästen. Vi har väldigt stora förhoppningar inför mässan och hoppas kunna möta nya och befintlig kunder. Hoppas att det bli mycket folk och mycket aktiviteter. Sen hoppas vi självklart på nya affärsmöjligheter!

Karna Pommer och Monika Nilsson, Segra Gymnasiet
– Segra Gymnasiet är ett naturbruksgymnasium med inriktning på lantbruk, hund och häst. Lantbruksdelen har inriktning mot entreprenad och vi hoppas att på mässan få kontakt nya elever. Och gärna också kontakter som kan leda till fler praktikplatser.

Peter Sjönvall, Exact
– Vi sysslar med rörförkortningar av olika slag. Vi tror att den här mässan kan bli bra för oss.

  • Fler nyheter

    Håll dig uppdaterad om vad som händer i branschen.
    Skriv din mailadress här och få alla nyheter skickade till dig en gång per vecka: