Den perfekta upplevelsen – nästan som Olympiska Spelen!

Tiden går fort och det är snart mässa i Skåne. Årets mässa hoppas vi ska bli en fantastisk upplevelse för både besökare och utställare. I mässbranschen, som är en del av upplevelseindustrin, så pratar man om att man vill leverera positiva upplevelser. Här skiljer sig inte Entreprenad Live från andra mässor, men det finns väldigt mycket som skiljer sig och är unikt med Entreprenad Live när man ”lyfter på huven” och kollar lite närmare.

Utformningen: Tre dagar på Sveriges förnämsta motorsportanläggning mitt i sydsveriges entreprenörs-mekka. Nära för alla, mitt i tillväxtregionen Öresundsregionen och ändå på landet i fantastisk natur med vägar från alla håll och kanter.

Innehållet: Det ska ju så klart matcha målgruppernas förväntningar. Det tror vi Entreprenad Live gör. Rätt utställare medverkar och vi är väldigt stolta över den mängd maskinleverantörer och utrustningsleverantörer som har valt att medverka på årets mässa. Fler än någonsin!

Unikiteten: Här sticker Entreprenad Live verkligen ut som en helt unik mötesplats. 100% Live har snart ingen missat, och det är vad det handlar om. Möten ansikte mot ansikte och klämma, känna och prova. Nej, inget demo-område långt bort, demo och prova direkt i montrarna. Och provkörning av entreprenörernas fordon på Ring Knutstorps fantastiska banor.

Besökarna: Våra fantastiska besökare som allt handlar om. Rätt besökare kommer och de blir fler för varje år. Sedan vi arrangerade Entreprenad Live första gången har publiksiffrorna ökat varje år. Entreprenörerna älskar Entreprenad Live och vi älskar entreprenörerna!

Förberedelsen: Entreprenörerna kommer väl förberedda till mässan. På vår hemsida kan de förbereda sitt mässbesök i detalj. Här lägger utställarna ut information om allt de kommer att visa upp på mässan och exakt vad man kan prova på plats i deras montrar. En väl förberedd besökare får en betydligt bättre upplevelse än de som inte förberett sig.

Servicen: Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda en hög servicenivå, men det är en självklar ”hygienfaktor” hos Entreprenad Live-teamet och all vår mässpersonal. Vi snackar inte, vi löser problemen om de uppstår. Allt ska funka och alla ska vara glada och ha fina upplevelser. In-/utflyttning, maten som Lucys Diner lagar och serverar med kärlek, utställarna som är redo och förberedda att möta publiken med ett leende på läpparna och laddade att visa sina produkter och lösningar.

När man tänker på det så liknar Entreprenad Live de Olympiska Spelen … alla har tränat, laddat och förberett sig. Nu gäller det!

–Du, leverantör till branschen som inte bokat monter ännu. GÖR DET NU!
–Du, entreprenör som inte registrerat ditt mässbesök ännu. GÖR DET NU!

Det här blir stort, mäktigt, lärorikt, roligt och värdefullt för alla!

Vi ses på Ring Knutstorp!

 

Våra fantastiska utställare!

  • Fler nyheter

    Håll dig uppdaterad om vad som händer i branschen.
    Skriv din mailadress här och få alla nyheter skickade till dig en gång per vecka: