Mässinformation Entreprenad Live 2018

Entreprenad Live 2018 i Göteborg – nu på Säve Depå vid Säve Flygplats

Förra årets entreprenadmässa i Göteborg blev en stor succé. Många utställare, fullt med folk och det gjordes många affärer.
Nu återvänder Entreprenad Live den 6 – 8 september 2018, men till ny plats.
Mässan 2018 arrangeras på Säve Depå vid Säve Flygplats som ligger bara en kilometer från det tidigare mässområdet på Stora Holm.
– Vi vill kunna erbjuda både utställarna och besökarna en ännu bättre mässupplevelse. På Säve depå slipper vi bussa besökarna från och till parkeringen, markförhållandena är bättre och det är lättare för utställarna att köra in stora maskiner, säger projektledaren Hans-Erik Kristensson.

Entreprenad Lives idé är att skapa starka regionala mässor för proffs inom bygg- och anläggningsbranschen med fokus på entreprenad och bestående av utställning, provkörning, seminarier och upplevelser.
Målet med Entreprenad Live är att skapa förutsättningar för bra affärer och nya marknader genom inspirerande möten och relationer. Målet når vi genom starka partnerskap, samverkan med branschen och stor lyhördhet för kundernas behov och önskemål.

Komplett mässa med alla typer av produkter, tjänster och lösningar på Sveriges bästa eventarenor för entreprenadbranschen.

Utställare är du som levererar produkter och tjänster till entreprenörerna. I en effektiv och positiv miljö skall du kunna träffa nya kunder och serva befintliga. Entreprenad Live arrangeras på starka arenor som ligger bra till för utställarna och besökarna. Infrastrukturen på Entreprenad Lives arenor är överlägsna alla andra. Logistik, geografisk placering, marknaden, servicepersonal och infrastruktur är på plats för att serva dig och alla besökare.

Entreprenad Live 2018
arrangeras den 6 – 8 september på Säve Depå vid Säve Flygplats


Inbjudningsbroschyr

Läs mer i pressinformationen

Intresseanmälan

Kontakta oss


Monterpriser:

20 kvm med 16 kvm topp-tält     14.500 sek
50 kvm                                        14.500 sek
100 kvm                                        25.500 sek
200 kvm                                        47.800 sek
300 kvm                                        69.900 sek
500 kvm                                       109.500 sek

Underlaget är asfalt alt. betong


Klicka för att ladda ner

Områdesbild:

 

 

 

 

 

 


Klicka för att ladda ner

Aktuell monterskiss:

 

 

 

 

 

 
  • Fler nyheter

    Håll dig uppdaterad om vad som händer i branschen.
    Skriv din mailadress här och få alla nyheter skickade till dig en gång per vecka: