Tusende annonsen firas med Lego-Liebherr

Hej, Johan Salinder, VD, hur går det för Bytupp?
– Det går alldeles utmärkt. Vi har varit igång drygt en månad och intresset är stort. Vi får många kommentarer och vi hör bara positivt.

Vad är Bytupp?
– Det är en nischad marknadsplats på nätet där man kan köpa och sälja maskiner. Den är specialbyggd för entreprenad- och åkeribranschen med väl genomtänkta underkategorier och smarta sök- och filtreringsfunktioner. Kunden får alltid skarpt sökresultat utan en massa ovidkommande och störande annonser

Har ni fått många annonser?
– Vi fick vår första tusende annons nu i dagarna. Klart bättre än förväntat.

Har ni haft några problem?
– Det är klart att det alltid är lite saker som måste rättas till så här i början. Men vårt mantra är ”för entreprenörer av entreprenörer” så vi lyssnar på kunden och rättar till efterhand. Vi får också en massa data och kunskap på vägen om vilka annonser som fungerar bäst. Kunskap som vi delar med kunderna så att de ska lyckas så bra som möjligt med sin affär.

Ska ni fira det på något sätt?
– Ja, bland alla de som är inne och gillar oss på Instagram eller Facebook lottar vi ut en legobyggsats, en kopia av Liebherrs jättegrävmaskin R9800 med över 4000 bitar. Det är bara att gå in på vår Facebook- eller på vår Instagramsida för att vara med i tävlingen.

www.bytupp.se

  • Fler nyheter

    Håll dig uppdaterad om vad som händer i branschen.
    Skriv din mailadress här och få alla nyheter skickade till dig en gång per vecka: